" F L O W E R "

haipakwe.blogspot.com

Hello bello!


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

Knock knock, who there? Hey, welcome to my world, let's dance in the rain :D Iam Neymar Wife


We can chatting hereBe nice. Dont be anonim. Dont use harsh words.©Template make by Adila. Base code Zaty. Some code from Jaera.
(。◕‿◕。) meet me... (。◕‿◕。)}
Saturday, August 4 | 5:38 pm | 0CommentNama saya Eirah. saya 14 tahun n still student. :)

Selamat datang ke ruangan perkongsian dari saya Sila senyum sebelum baca :)


*saya dah snap. kenapa x senyum?*


Salam Taaruf Sahabat..izinkan saya memperkenalkan diri saya


Saya seorang yang suka memasak.


saya seorang yang kaki blur.


Saya suka buat sesuatu yang ekstrem a.k.a berani mati


Saya juga boleh jadi seorang yang serius ikut mood.


Tetapi boleh juga jadi sangat2 'annoying'.


Saya suka gelak sorang2 depan Laptop saya


Saya adalah seorang penulis yang selalu dihentam pembaca


Tapi saya tak kesah :)


Kerana Allah ada mengirimkan kalian untuk menjadi sahabat sayaSalam ukhwah Fillah dan syukran kerana sudi menjadi sahabat dan berkongsi ilmu bersama saya


InsyaAllah, pemilik blogger ini adalah seorang student full time dan activist part time,pemakan kuaci half time. Saya anak kepada Zainol Ibrahim dan Maznah Din.mama saya seorang yang sangat cantik. ayah saya seorang yang sangat hensem *anak mesti kena puji parents sdri :)* mama saya adalah seorang suri rumah.
Saya baru memulakan fasa tarbiyah. jika saya silap tunjuk ajar lah saya, Saya cuma menulis dari perspektif pmikiran saya yang khilaf. Kerana jika karisma dan arif yang anda cari saya bukan orangnya. Saya juga seorang yang sgt2 sukakan ukhwah (perempuan sahaja) Dan saya suka bertemu dengan ukhwah baru. Sekiranya ada yang ingin bersahabat dengan saya lebih rapat saya sentiasa alu2 kan dengan tangan terbuka.

*add fb saya ya ukhti.ada diatas tuuuuuuu na*

Saya ada 6 orang adik beradik dan saya anak keempat.saya kakak yang baik hati sangat2 tidak terkata! hua3

yang penting, saya adalah seorang hamba Allah yang tak sempurna.saya di medan tarbiyah perkongsian ilmu inilah saya cuba merangkak dan bertatih. di medan inilah yang saya angan2 kan mampu menjadi hasil tuaian di akhirat kelak. Jihad Umayrah nama pena saya bukanlah bererti betapa saya yakin saya adalah seorang pejuang..seorang penjihad. Kerana jika seorang ibu memberikan anaknya nama yang indah dengan harapan boleh menjadi acuan untuk anak tu bila sudah dewasa. begitu juga saya yang baru bertatih di medan ini.Saya baru dilahirkan di medan tarbiyah ini. Jihad Umayrah adalah nama yang saya berikan kepada diri sendiri untuk menjadi acuan dan motivasi diri saya sendiri.

maka perbetulkanlah mana yang silap, motivasikan mana yang perlu. mari bersama2 berkongsi ilmu dan tarbiyah.Mohon teguran dan saranan hasil dhaif pena Jihad Umayrah.


SALAM UKHWAH FILLAH SAHABAT! :)

Nikmat paling manis apabila ALLAH TAALA mentarbiah kita dengan pelbagai ujian.. Namun tautan ukhuwah mampu berhadapan dengan sejuta kesulitan yang memberikan suntikan semangat perjuangan. Alirkan Halawatul Ukhuwah kesungguhan dalam perjuangan melalui RABITAH HATI..