" F L O W E R "

haipakwe.blogspot.com

Hello bello!


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

Knock knock, who there? Hey, welcome to my world, let's dance in the rain :D Iam Neymar Wife


We can chatting hereBe nice. Dont be anonim. Dont use harsh words.©Template make by Adila. Base code Zaty. Some code from Jaera.
Selamat Berpuasa untuk Semua. }
Friday, June 27 | 2:33 pm | 0Comment

 
Assalamualaikum..

 Iraa ucapakan selamat menyambut bulan Ramadhan buat reader-reader semua...
Semoga bulan mulia ini memberi kebaikan kepada semua untuk berubah secara mental, rohani dan fizikal..Lipat gandakanlah amalan dan pahala..moga amal ibadah kita di terima Allah SWT. Aamiin..

 Ok, selamat berpuasa, jaga mulut, jaga hati dan segala-galanya dari perkara mungkar. Yang penting bukan sahaja di bulan puasa tapi bulan-bulan lain juga. Jangan puasa yang yok pagi-pagi tegokk periuk..muahaha,, pastu kalau korang tuttt, hormatilah orang yang berpuasa..jangan sebab kau "cuti" kau melantak depan orang.. Ok baiiiiiiiiiiiiiiiii...
Iraa nak ucapkan selamat berpuasa juga kepada semua rakan FB,rakan IG, rakan blogger, rakan dekat rakan rapat, ahli keluar dan sanak saudara...Moga Ramadhan kali ini terus dikurniakan kesihatan yang baik untuk terus melaksanakan ibadah puasa dan ibadah-ibadah yang lain.

Iraa juga memohon maaf kepada semua pembaca blog iraa sekiranya penulisan iraa ada mengasari jiwa korang serta salah dan silap atas ketelanjuran kata2 di blog selama ini..

 Selamat Menyambut Ramadhan kepada semua bloggers, followers dan readers semua ^^

Sekian,salam hormat!
" Puasa Jangan Tak Puasa Tau! "*Setiap kali tengok TV ada pengisytiharan esoknya puasa . Mesti ingat scene ni  . Haha