" F L O W E R "

haipakwe.blogspot.com

Hello bello!


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

Knock knock, who there? Hey, welcome to my world, let's dance in the rain :D Iam Neymar Wife


We can chatting hereBe nice. Dont be anonim. Dont use harsh words.©Template make by Adila. Base code Zaty. Some code from Jaera.
NEYMAR TIDAK LAGI BERAKSI DI PIALA DUNIA :(}
Saturday, July 5 | 8:21 pm | 0CommentDr Rodrigo Lasmar telah memberitahu kepada wartawan Neymar mengalami keretakan di bahagian tulang belakang ketika Brazil menang  2-1 ke atas Colombia.

Pasukan tuan rumah itu akan bertemu dengan Jerman di pusingan separuh akhir di Estadio Castelao.
Thiago Silva berjaya membuka jaringan pada awal perlawanan sebelum David Luiz melakukan rembatan kencang dari sepakan percuma meletakkan Selecao di depan. James Rodriguez menyermpurnakan sepakan penalti pada 10 minit terakhir perlawanan.

Kemenangan 2-1 itu telah diragukan dengan kecergasan bintang mereka Neymar yang terpaksa diusung keluar ketika perlawanan masih berlangsung.

Pemain berusia 22 tahun terlantar selepas terjahan lutut tepat pada bahagian belakang dari Juan Zuniga dan Dr Rogrido Lasmar telah mengesahkan keretakan tulang belakang sekaligus menamatkan aksinya di Piala Dunia.

"Ia merupakan bukan kecederaan yang serius dan tidak memerlukan pembedahan, tetapi dia perlu berehat sepenuhnya untuk pulih."

Lasmar memberitahu tempoh untuk pulih mungkin mengambil beberapa minggu sehingga Piala Dunia tamat.Kecederaan yang dialami Neymar dan Thiago Silva digantung perlawanan tidak dapat beraksi menentang Jerman akan memberikan tamparan hebat untuk pasukan Brazil.

Ramai orang nak menyaksikan aksi hebat Neymar dalam World Cup ni. Tapi sayang terpaksa direhatkan sebab kecederaan. Apapun harap neymar cepat sembuh demi peminatnya termasuklaa iraaa :(